آشپزی و معرفی غذا

یک دسر خوشمزه، مدرن و مناسب فصل گرما : پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا توت فرنگی یک دسر خوشمزه، مدرن و مناسب فصل گرماست. مواد اصلی پاناکوتا خامه، شیر، شکر و پودر ژلاتین است که با سس توت فرنگی یا ژله توت فرنگی به آن طعم داده می‌شود.

پاناکوتا توت فرنگی


پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی بوده و واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است. این دسر با روش‌ها و طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر تمایل دارید طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی را یاد بگیرید، مطلب زیر را دنبال کنید. ما این دسر خوش طعم را به چند روش به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی (روش اول)

لازم است ۵ دقیقه برای آماده سازی و ۲۵ دقیقه برای پخت پاناکوتا وقت بگذارید.
مواد لازم برای ۴ نفر
شیر
۲۰۰ میلی لیتر
خامه زده شده
۲۰۰ میلی لیتر
شکر 
۷۰ گرم
عصاره وانیل
۱ قاشق غذا خوری
آب سرد
۴ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین بدون طعم 
۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه مربوط به توت فرنگی
توت فرنگی تازه برش خورده
۴۵۰ گرم
آب
۳ قاشق غذا خوری
شکر
۷۰ گرم
آب سرد
۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین بدون طعم دهنده
۲ قاشق غذا خوری

 

پاناکوتا توت فرنگی

طرزتهیه لایه توت فرنگی

  • توت فرنگی‌های خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز بگذارید. شکر و ۳ قاشق غذا خوری آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را به حالت پوره در بیاورید و از صافی رد کنید.
  • بگذارید تا مخلوط خنک شود.
  • پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید. مخلوط را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا سرد شود. سپس به سس توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • لیوان‌هایی را به حالت زاویه ۴۵ درجه در ظرفی پوشیده شده با حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید.
  • سس توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آن‌ها را در لیوان‌ها بریزید به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

دستورتهیه لایه پاناکوتا

  • خامه، شیر و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز قرار دهید تا مخلوط گرم شده و شکر حل شود، اما نگذارید مخلوط به جوش آید.
  • ظرف رو از سر گاز بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
  • پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید.
  • محلول ژلاتین را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه سرد شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • حالا لیوان‌ها را از یخچال در بیاورید و مخلوط را در آن بریزید. به مدت ۴ ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
  • آن را با توت فرنگی و برگ نعناء تزئین کنید.

طرزتهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی
خامه
۲ لیوان
شیر
۱/۲ لیوان
شکر
۱/۲ لیوان
اسانس وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری
پودر یلاتین
۷ قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی
۱ بسته
توت فرنگیبه مقدار لازم

دستور تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی

  •  پودر ژلاتین را داخل کاسه‌ای بریزید و به آن ۷ قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
  • کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود. (در صورت لزوم می توانید چند قاشق دیگر آب اضافه کنید.)
  • شکر، شیر و خامه را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
  • پس از غلیظ شدن مواد اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید تا مایه پاناکوتا یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید.
  • مواد را از یک صافی عبور دهید و داخل لیوان بریزید، ۱/۳ لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید، لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا بسته شود.
  • ژله توت فرنگی را در ۱ لیوان آب جوش حل کنید و سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
  • ژله را روی پاناکوتا‌های بسته شده بریزید، چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بیندازید، لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس سرو کنید.
پاناکوتا توت فرنگی

سخن آخر

همان‌طور که مشاهده کردید می‌توان به چند روش پاناکوتای توت فرنگی تهیه کرد. در هر روش طریقه درست کردن پاناکوتا تقریبا یکسان است تنها تفاوت در مایعی است که در کنار آن به عنوان طعم دهنده استفاده می‌شود. اگر شما نیز تجربه‌ای در تهیه این دسر خوشمزه دارید آن را با ما در میان بگذارید.

گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
یک دسر خوشمزه، مدرن و مناسب فصل گرما : پاناکوتا توت فرنگی
منبع

شاید بپسندید

دکمه بازگشت به بالا